Om Klinikken

Beliggenhed:

Klinik Kammersgaard er beliggende i Havnegade 43, st.th. 1058 København K, som en del af Center for Shiatsu. Lokalet ligger ud mod en fredelig gade, overfor The Standard, i høj stueplan. Der er betalingsparkering i gaden, og det er tæt på Kgs. Nytorv Metro.

Der er ingen reception når du kommer ind, men tag plads i venteværelset til jeg kommer og henter dig .

Lokalet er indrettet lyst og enkelt for en fredfyldt oplevelse, i trygge og rolige rammer.

Baggrund for klinikken:

Klinik Kammersgaard opstod i 2006, efter jeg havde færdiggjort min første uddannelse som massageterapeut. Jeg oplevede hurtigt at have flair for kropsbehandling, og konkurrencegenet gav mig blod på tanden til at blive den behandler som kunne løse de problemer de andre behandlere ikke kunne. Derfor har jeg sidenhen videreudviklet mine kompetencer med masser af supplerende kurser, og opfylder naturligvis kravene til RAB, hvor anatomi, fysiologi og sygdomslære på sygeplejerske niveau er inkluderet.

Jeg arbejder meget resultatorienteret i mine behandlinger, og danner mig hurtigt et overblik over dine problemstillinger, så vi sammen kan sammensætte den behandling du har brug for. Derved kan vi få optimeret din livskvalitet ved at korrigere unødvendige skavanker. Jeg behandler både akutte og kroniske lidelser, og ser det som en personlig udfordring at skabe bedring allerede efter første besøg.

2004-2006:   Massageterapeut

2007: Manuel Behandler

2010: Sportsakupunktør

2011: Low Level Laser

2011-2013: Medicinsk Biomagnetisme Terapeut

2017: RAH-behandler

2016-2018: Under uddannelse som Body All Mind terapeut. (Helt ny uddannelse på markedet, i stil med Body-sds, dog lidt anderledes)

 

foto 8klinik3Klinik1klinik2