Manuel Terapi

Manual Therapy

Manuel Terapi er effektivt ved eksempelvis hold i nakken, hold i lænden, skuldersmerter og hovedpine, knæproblemer, problemer ved albuen og mange andre ting.

Manuel terapi er en specialiseret form for behandling, hvor behandleren med hænderne ligger tryk på muskelvæv og manipulerer og løsner led, i et forsøg på at mindske smerter forårsaget af muskelsammentrækninger, muskelspændinger og dysfunktionelle led.

Personligt er jeg blevet undervist i disse teknikker hos ejerne af Correction.dk, som begge er Osteopater og uddannede fysioterapeuter.

Hvorfor benytte sig af Manuel Terapi?

Hvis du har et tilbagevendende problem med smerter et specifikt sted, vil almindelig massage o.lign. kunne løsne op for spændingerne som giver smerten. Smerten kan dog være forårsaget af et led som er kommet ud af position, og derfor vil smerten blive ved at vende tilbage, indtil leddet er kommet tilbage i sin oprindelige position og ikke længere forårsager spændinger i de omkringliggende muskler. Så for at komme ind til roden af problemet for de tilbagevendende smerter, kan det være nødvendigt at få leddene korrigeret tilbage i deres oprindelige positioner.